miercuri, 29 iulie 2009

Crin Antonescu

Top 10 perle marca Gigi Becali

  • 1. "Da' cine e domn'e Nichita Stanescu asta? A adus mai multi bani decat mine in Romania?"
  • 2. "Singura mea placere mai e la Steaua si la oi."
  • 3. "Pe hot, ca sa il prinzi, trebuie ca sa il sechestrezi. Si ca sa iei bunul, trebuie sa il sechestrezi, sa stai cu el. Hotul aruncase cheia. Extraordinar a fost la inchisoare. Am urlat cand am ajuns in inchisoare. Am dat jos toate pozele cu femei goale, pentru ca nu era bordel".
  • 4. "Acum simt ca imi place, e un lucru extraordinar, eu un lucru pe care cred ca vreau sa-l fac si daca ma obisnuiesc, pentru mine obisnuita e a doua natura". (despre mandatul sau la Parlamentul European – n. red.)
  • 5. "Spre deosebire de Vadim, eu n-am niciun fel de de-alea psihice in cap".
  • 6. "Eu voi face politica la nivel de mapamond de Europa".
  • 7. "Daca nu ai bani mirosi a prost".
  • 8. "Prieteniile sunt relatiile interumane cu oameni care au un interes si pe urma ai o chimie".
  • 9. "Sunt gandurile mele care au zeci de ganduri: si da si nu si asta si astalalt, care se-nvart cu zecile gandurile astea in capul meu, dar nu e niciunul stabil".
  • 10. "Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor".

BONUS
  • 11. "Doctorul mi-a spus ca am creier de copil".
  • 12. "Toti cei care scriu rau despre mine sunt homosexuali".

sâmbătă, 25 iulie 2009

"Aşa se fac de râs liberalii!" Doar unii, zic eu...

În vremuri în care, ca partid de opoziţie, ar trebui să câştige popularitate la greu, profitând de stângăciile, gafele şi ipocriziile guvernanţilor de la PD-L şi PSD, PNL îşi dă singur cu stângul în dreptul. Uitaţi-vă la ce „comedii“ se pretează aşa-zişii liberali din Argeş! Excluderea din partid a unui tânăr pentru comentariile critice pe care le-a formulat la adresa lui Marius Postelnicescu este un demers pur şi simplu penibil.
Adrian Miuţescu, Postelnicescu şi alţi conducători ai partidului s-au adunat în şedinţă, la ceas de seară, şi l-au "executat", democratic, pe Mihai Petre, „denigratorul“. L-au dat afară din PNL. S-au lepădat de el ca de-o măsea stricată. De ce? Pentru că cei doi nu suportă critica şi ironia, pentru că se consi-deră victime ale unor scenarii care există doar în mintea lor şi pentru că Petre este consilierul lui Andrei Gerea.
Oameni maturi, ca vârstă, Adrian Miuţescu şi Marius Postelnicescu văd „bombe“ şi „grenade“ peste tot. Din câte-am constatat, atât unul, cât şi celălalt, au impresia că o lume întreagă complotează pentru a-i lăsa fără putere în partid. Este o obsesie care dovedeşte că nu sunt şi nu vor fi niciodată lideri în adevăratul sens al cuvântului. Vor rămâne provinciali în ale politicii, fără a reuşi să-şi depăşească propriile limite.
Să te superi pentru că un tânăr din partid şi-a postat pe blogul personal o opinie este jenant pentru Miuţescu şi Postelnicescu. Trag concluzia că celor doi le lipseşte simţul ridicolului. Din cauza atitudinii acestora, PNL Argeş a ajuns să semene a curcă plouată, de care râde, cu gura până la urechi, toată lumea. Cu ranchiună şi cu suspiciuni care frizează patologicul, în PNL Argeş nu se poate construi nimic durabil.
"Marea curăţenie“ din partid promisă de Marius Postelnicescu a început în „trombă“: opinia a devenit delict în PNL Argeş şi este sancţionată. Ridicol, de trei ori ridicol! În loc să-i pună la punct pe adevăraţii vinovaţi pentru eşecurile electorale ale partidului, Miuţescu şi Postelnicescu pedepsesc un tânăr care a avut o părere. Tu, ca electorat, vrei ca, la alegeri, să le dai peste „bot“ pedeliştilor şi pesediştilor. Pentru că merită. Te-au dezgustat. Poate că îţi place şi de Crin Antonescu. L-ai vota. Ca argeşean, ştii, însă, de Miuţescu şi de Postelnicescu şi zău de-ţi mai vine să-i votezi pe liberali. Nu mai votezi pe nimeni! Stai acasă şi-ţi vezi de-ale tale!

Sursa TOP
Un editorial de Mihai Paul Codunas

joi, 23 iulie 2009

TanarLiberal exclus

Contrar asteptarilor mele, Biroul Permanent Teritorial al PNL Arges a hotarat excluderea mea din PNL. Hotarare pe care o voi contesta la Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL Arges si, daca va fi cazul, la COA national.
Acum cateva referiri la sedinta BPT la care am participat astazi... Totul a decurs normal (cu chichite statutare, controverse etc etc) pana in momentul in care domnul Miutescu a afirmat ca eu nu sunt suficient de destept incat sa concep ceea ce am scris si l-a acuzat pe domnul deputat Andrei Gerea ca ar fi in spatele a tot ce s-a scris si s-a afirmat pe blog. Domnule Miutescu, credeti-ma, domnul Gerea nu are nici o implicatie! Dansul are ceea ce dumneavoastra va lipseste cel mai mult: cojones. Si daca are o lupta de purtat, o va purta singur, cu armele sale; nu va folosi intermediari si terte persoane...
Poate ca m-ati exclus astazi, dar calitatea de liberal nu mi-o veti putea lua niciodata! Eu sunt acum liberal in afara PNL-ului, pe cand in PNL sunt atatia care nu se pot lauda ca sunt liberali!
Ne vedem in curand!

2 imnuri: TNL vs PSD

Clipurile zilei vin din Arges. Unul este clipul TNL Campulung Muscel si celalalt e clipul PSD Mioveni. Faceti voi diferenta :)



Tu esti Mircea?

"Tu esti Mircea? NU!"

Cam asta e varianta scurta la celebra "Scrisoarea III" scrisa de Mihai Eminescu. Tot respectul pentru cel care s-a gandit sa faca din parodia asta un spot publicitar. De unde, Doamne iarta-ma, le vin ideile astea? Si cum PR-istii din politica nu se pot gandi si ei la unele similare? Adica sa vedem si noi o campanie electorala altfel. Ceva sa-ti faca placere sa vii la vot si sa votezi... O sa avem oare noroc cu prezidentialele din toamna?

Pana atunci, reclama la Cosmote.

Top 10 perle marca Vanghelie

  • 1. Nu exista fiinta umana, fie ca locuieste in Africa, in Asia sau in Rahova, care sa nu fi vazut un film, sa nu fi rupt o floare, o fata sau un baiat, dupa cazul care este fiecare.
  • 2. Numai cine nu lucreaza nu poate sa i se impute ca poate sa fie si mici greseli, dar nu astea.
  • 3. De cand ma stiu eu copil, ma urcam in pom si mancam corcodusi.
  • 4. Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza… sa se inghesuieste!
  • 5. Acel tanar care s-a transformat in 300 este vorba de unul singur.
  • 6. Soarta mea a fost hotarata de destin.
  • 7. Vocea mea se va face auzita oriunde. Si pe sub apa.
  • 8. Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc.
  • 9. In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem.
  • 10. Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam.
  • BONUS
    • 1. Am decis foarte bine sa fim in opozitie, sa dam jos guvernul asta incapabil ministrii astia corupti, da, si sa schimbam presedintele Traian Basescu in 2009, deci asta am decis. Ne organizam si schimbam toata conducerea asta de dreapta, hoti, prosti si tampiti. - declara Marian Vanghelie despre colegii ce guvernare PD si despre PNL pe vreme guvernarii Aliantei DA.
    • 12. M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua
    • 13. Tre sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor sin u cu asemenea formulte de a spune ce tre sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asa. Unde gasim papadia unde gasim nu stiu ce si unde ne interesam de Herodot.

    Sursa 9AM

miercuri, 22 iulie 2009

Mircea Badea: One man show

Un motiv in plus sa urmaresc seara de seara "In gura presei" :)

Sondaj BCS cu Popeye marinarul, Fat Frumos, Tom motanul si Piticul din Alba ca Zapada

Nu, nu s-au tampit cei de la Biroul de Cercetari Sociale. Intr-un sondaj de opinie realizat in perioada 9-16 iulie, cei intervievati au trebuit sa raspunda cu cine asociaza pe principalii actori ai vietii politice din Romania. Adica cu ce personaj din filme, desene animate, carti, ori cu un personaj istoric sau literar, de la noi din tara sau din strainatate. Astfel, cei mai multi dintre respondenti il asociaza pe Traian Basescu cu Popeye marinarul (deloc surprinzator), pe Mircea Geoana cu Tom motanul din desenele animate Tom&Jerry, iar pe Emil Boc cu unul din piticii din povestea Alba ca Zapada (Moracanosul sau Somnorosul). Crin Antonescu este si el asociat cu Fat Frumos. Acelasi personaj de basm il reprezinta cel mai bine si pe printul Radu Duda.
Trecand peste partea amuzanta a sondajului, cei intervievati si-au aratat si intentia de vot pentru alegerile din toamna. Actualul presedinte si candidatul PSD la prezidentiale sunt in cadere usoara (dar sigura), pe cand candidatul PNL, Crin Antonescu, pare sa castige teren.
Daca doriti, puteti gasi intregul sondaj aici

marți, 21 iulie 2009

Moldovei ii place...sexul

Dupa ce scandalul de saptamana trecuta a dus la demisia consulului Romaniei la Chisinau, un nou scandal porno zguduie Republica Moldova. Candidatul comunistilor la Primaria orasului Chisinau a fost filmat cand facea sex cu doua tinere. Presa din Republica Moldova scrie ca Serviciul de Informatii nu ar fi strain de toate acestea. Ramane intrebarea: calitatile sexuale i-au marit notorietatea si intentia de vot tovarasului Veaceslav Iordan?



luni, 20 iulie 2009

Cristian Boureanu 2

Dupa ce intr-o postare trecuta am facut o scurta videoprezentare a deputatului PD-L Cristian Boureanu, tanarul politician se ambitioneaza sa ne dovedeasca faptul ca poate si mai mult(e). Il credem pe cuvant si il asteptam cu noutati.


Sursa Academia Catavencu

Revista Nascut liber pe site-ul TNL

In timp ce la PNL Arges se pregateste debarcarea mea din partid, pe site-ul TNL (national) apare un proiect la care eu am muncit foarte mult si care imi este foarte drag. Este vorba de editia judeteana a revistei Nascut liber. Sper sa pot continua sa lucrez din postura de membru al Partidului National Liberal la acest proiect. Daca nu, va asigur ca o voi face si din aceea de simpatizant.


Cade padurea Trivale

Dupa ce a cantat despre lipsa apei calde, Iulia Cojocaru loveste din nou! De data aceasta, in vizorul bitpress.ro intra... Padurea Trivale. Va las sa cititi, sa ascultati si, eventual, sa comentati.

vineri, 17 iulie 2009

Eu nu am apa calda!

Mult anuntata apa calda nu a ajuns si la mine in bloc. Nu stiu care e cauza, insa azi de dimineata am facut dus cu apa rece...


Sursa imagini PitestiNews

joi, 16 iulie 2009

Dedicatie pentru catelusi

M-am saturat de voi! Bichonule, cand te uiti in oglinda, iti place ce vezi? Uite, ia un os!

Recunoasteti personajul



Despre cine e vorba in propozitie?

EBA - un erosparlamentar


Aceleasi buze, dar acum cu casti :)

Sursa foto La Repubblica

marți, 14 iulie 2009

Castrati-ma, castrati-ma sau daca nu... macar excludeti-ma!

Aflu de pe net si de pe surse ca vor sa ma dea afara din partid. Cum cine? Postelnicescu si ai lui (a se citi Alex Stan, logodnicul Ralucai Miutescu). Cica, in sedinta de ieri a Biroului Permanent Local al PNL Pitesti, Alex ar fi propus sanctionarea mea sau chiar excluderea mea din PNL. Ma simt magulit ca am ajuns o asa persoana importanta si, mai ales, imi dau seama ca blogul meu e din ce in ce mai citit. Se pare ca pe Alex l-a suparat ca am avut nesimtirea sa scriu despre sora lui. Iar domnul presedinte Postelnicescu s-a atacat ca i-am atras atentia ca nu e singurul membru din PNL care munceste! Si ca mai si greseste... In fine, TanarLiberal supara.
Una peste alta, astept cu mare interes "citatia" la sedinta unde voi fi tras de urechi sau exclus din partid. Asta daca e adevarat ce am auzit... Am pregatite cateva surprize!

Mesajul meu pentru contestatarii mei e urmatorul:


Geoana a implinit 51 de... trandafiri

Astazi Mircea Geoana a implinit 51 de ani. Pentru asta a inchiriat foaierul Teatrului Bulandra pentru sarbatorirea zilei sale de nastere. Marea petrecere va avea loc insa diseara la Teatrul Bulandra. Cu ocazia asta ii urez si eu minus 51% procente la alegerile din toamna/iarna.
Sursa foto Sutu

luni, 13 iulie 2009

Scandal sexual la Chisinau

Consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, si-a prezentat demisia astazi, in aceeasi zi in care a aparut pe internet un filmulet in care el a fost surprins in ipostaze intime cu o femeie, se pare o angajata a Consulatului.

Sursa ProTv

Casa de piatra Mala si Florin Baboi


joi, 9 iulie 2009

Lavinia Nastase... Fara comentarii


Jurnaliştii de la Piteşti au prezentat fotografii sugestive cu noul consilier pe problemele românilor din diaspora, preluate şi prezentate la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Imaginile prezintă o tânără „nonconformistă” după cum singură s-a caracterizat conislierul de la Ministerul Culturii, într-un drept la replică, în care mai spune că fotografiile sunt făcute pe vremea când „ era tânără şi nu avea bani ca acum, când îşi poate permite un sutien”. Năstase îşi compară situaţia cu cea a Carlei Bruni-Sarkozy, care, spune ea, „dacă ar fi trăit în acelaşi oraş balcanic cu siguranţă nu ar fi ajuns prima doamnă a Franţei”.

Fara comentarii. Video, foto si audio



Lavinia Nastase - Cum e oare?


Si, bineinteles, hi5

miercuri, 8 iulie 2009

TanarLiberal supara...

Marius Postelnicescu e ocupat. Da comentarii pe site-uri. Si pe bloguri.
Click aici.
Se pare ca il supara postarile de pe blogul meu. Aici si aici.

Daca imi permiteti, domnule presedinte, va sugerez si dumneavoastra sa incercati sa scrieti pe un blog personal. Nu e greu. In plus, exista si o recomandare a conducerii centrale a PNL de promovare a partidului si a lui Crin Antonescu cat mai abitir pe internet. Fara suparare...

marți, 7 iulie 2009

Base Ole

Balada apei calde

Nu avem apa calda dar avem balada. Ca asa e romanul; face haz de necaz.


Sursa Bitpress
Daca v-au placut versurile, le gasiti aici.


Cum sa seduci o femeie rapid in functie de zodie


Astazi: Capricorn

Pentru o femeie capricorn trebuie sa fi cel mai bun, nu conteaza in ce domeniu… O incita sa stie ca cel care este interesat de ea este cel care a castigat locul intai la nu conteaza ce concurs, sau ca a fost primul care a pasit pe luna sau pe Marte, ii place sa i se vorbeasca despre cariera si se simte bine daca tu ai o cariera de succes. Daca insa esti somer sau lucrezi pe unde apuci mai bine pune-ti rapid costumul de avocat sau medic, chiar daca e imprumutat de la un amic ca sa ai sanse cu o capricoarna. Si la ea dragostea trece prin contul bancar la fel ca la femeia taur asa ca nu o lasa sa isi dea seama ca esti in stare de faliment. Sa nu cumva sa o critici cu privire la absolut nimic, nu suporta sa greseasca. Si nu e momentul sa devii filozof si sa ii spui ca oricine greseste macar o data in viata. Lasa sa creada ce doreste, tu sa fi foarte hotarat si sa o privesti cu fermitate, sa inteleaga ca nu esti genul de barbat care se retrage. Ii plac barbatii care pot suporta orice greutati si care pentru a ajunge la ea ar trece desculti muntii. Daca are prieten intreab-o cum ar vrea sa procedezi ca sa o scapi de el, va fi o gluma bineinteles dar o gluma buna deoarece capricoarnele sunt destul de morbide in general. Prefera filme de actiune sau de groaza, cel putin pana se maturizeaza. Daca poti sa ii oferi o plimbare pe motocicleta nu o sa te refuze si dupa o asemenea plimbare sa stii ca deja se gandeste la sex. Nu stiu daca te include si pe tine … dar cu siguranta ca se gandeste. Glumeam, sigur ca numai la tine viseaza deja! Fii atent la cum o atingi pe genunchi pentru ca aceasta este zona ei erogena. Daca accepta sa iti atingi genunchii de ai ei, esti pe drumul cel bun. Problema cu o fata capricorn este ca e foarte imprevizibila asa ca nu stiu sa iti spun cu siguranta cum va reactiona cand ii vei pune si mana pe genunchi. Tu incearca - daca va accepta atunci ai apasat butonul ei de relaxare asa ca ai drumul liber.

Pentru celalalte zodii, clik aici

duminică, 5 iulie 2009

Suteaza-l pe Pendiuc afara din Pitesti!

Vesti imbucuratoare de pe site-ul comunei Pitesti


De pe site-ul oficial al primariei comunei Pitesti primim numai vesti bune. Se pare ca, incepand cu anul 2010, locuitorii comunei noastre vor putea beneficia, in sfarsit, de apa calda!
Sa multumim domnului primar al comunei Pitesti, Tudor Pendiuc!

Filmul de week end: "Epoca de gheata 3: Aparitia dinozaurilor"

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs


Regizori:
Mike Thurmeier
Carlos Saldanha

Distributie:
Ray Romano
Queen Latifah
John Leguizamo
Denis Leary
Josh Peck
Simon Pegg
Karen Disher

Aventurile celor trei prieteni continuă. Sid, Manny şi Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendiţe suicidale pentru o ghindă. Tema principală a filmului sunt... dinozaurii. Trăsnăile eroilor sunt dublate de un spaţiu mai larg de desfăşurare a aventurilor veveriţei Scrat, care încă de la primul film al francizei a devenit preferata publicului şi, într-o măsură oarecare, şi mascota neoficială a seriei. Un film ce trebuie văzut neapărat cu familia.

vineri, 3 iulie 2009

Tanar politician: Cristian Boureanu

Intotdeauna am crezut ca intinerirea clasei politice este solutia pentru Romania. Dar, atata timp cat acesti tineri se numesc Elena Basescu, Cristian Bourean, Monica Iacob Ridzi, Elena Udrea, Roberta Anastase sau Sever Voinescu, Romania nu va avea nici o sansa de a iesi din mocirla. Pentru a ma face inteles, astazi, studiu de caz: Cristian Boureanu...








Sondaj CURS


Conform unui sondaj CURS, 78% dintre respondenti cred ca Romania merge intr-o directie gresita. Cine sa fie de vina? Guvernul, Basescu sau criza?

joi, 2 iulie 2009

Protest impotriva daramarii garii

Alexandru Stefan, presedintele TNL Pitesti, sustine ca actuala gara din Pitesti nu ar trebui daramata ci renovata si introdusa in circuitul patrimoniului national.