sâmbătă, 31 octombrie 2009

Halloween. Made by Andrei Gerea

La initiativa Cabinetului parlamentar al deputatului Andrei Gerea am sarbatorit pe colegiul nr. 8 (Pitesti Nord, Bascov si Babana) Halloween-ul. Am "speriat" copiii si i-am recompensat cu peste 20 kg de bomboane.


Pentru cei interesati, istoria Halloween-ului o gasiti aici.

joi, 29 octombrie 2009

Maciucator de bitpress.ro

Maciucatorul de bitpress s-a inoit. De data asta insa ii poti lua la maciuca pe candidatii la functia suprema in stat. Pe primul loc se afla Traian Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu. Asa ca, daca vreti sa va varsati nervii pe prezidentiabili, luati maciuca si... hai pe ei!

luni, 26 octombrie 2009

Crin Antonescu la Pitesti




UPDATE: Intalnirea cu domnul Antonescu va incepe la ora 18.00, la Casa Sindicatelor.

Pe mare cu el!

Trimite-l pe Basescu acolo unde ii e locul. Trimite-l pe mare! Click aici.

joi, 22 octombrie 2009

Pune mana si VOTEAZA!

Pune mana si VOTEAZA este o actiune a tinerilor liberali la care am dat si eu o mana de ajutor.
In urma unui sondaj facut in Arges pe un esantion de 512 tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 23 de ani a reiesit faptul ca 21% dintre cei chestionati nu stiu ce alegeri vor fi pe 22 noiembrie, 37% din tineri nu vor merge la vot iar 12% nu s-au hotarat (inca) cu cine voteaza. Pornind de la aceste date, TNL Arges a initiat aceasta campanie in vederea mobilizarii tinerilor la vot.
Afisul, ca si sloganul, mi se par mai mult decat expresive :D


Si daca ideea iti place (si chiar daca nu), poti intra si pe site-ul Pune mana si VOTEAZA
Astept si parerea voastra!

Actiunea Antonescu

Crin Antonescu impinge spre normalitate tara asta si o campanie electorala, care la noi de vreo 20 de ani se bazeaza pe spaga electorala, prin aceasta transparenta. In sfarsit, in Romania se intampla ceea ce de atatia ani se intampla in tarile civilizate (si, ca exemplu, sa ne uitam la campania lui Obama)... Crin Antonescu merita sa ajunga presedinte pentru ca este ALTFEL, chiar daca asta inseamna ca este normal!


marți, 20 octombrie 2009

Noi vrem respect!

FUCK YOU, Mr. President Basescu si din partea mea!

Citesc aproape zilnic blogul Mihaelei Pana dar de data asta am avut un orgasm intelectual citind postarea de astazi. Si pentru asta vreau sa ma raliez si eu sloganului initiat de Mika: FUCK YOU, Mr. President Basescu!

luni, 19 octombrie 2009

PDL e in campanie electorala



Sa le spuna cineva celor de la PDL ca inca nu a inceput campania electorala. Ea incepe pe 22 octombrie. Deci ceea ce se intampla acum e o incalcare fragranta a Legii Electorale. Dar pe cat facem pariu ca nu se sesizeaza nimeni?

vineri, 16 octombrie 2009

Magicianul Traian Basescu


Traian Basescu: "Uita-te la mainile mele. Nimic in mana stanga, nimic in mana dreapta... Acum... abracadabra... constututionum est..."

Referinte aici

marți, 13 octombrie 2009

A trecut motiunea

Motiunea "11 impotriva Romaniei" a trecut cu 258 voturi "pentru" si 176 "impotriva". Deci, guvernul Boc 2 e OUT...

















Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!

duminică, 4 octombrie 2009

Casa de piatra Madalina si Mihai Burdusa

Casa de piatra tinerilor! Si pentru ca trebuia neaparat sa narez ceva cu ocazia asta, Madalina, uite niste sfaturi destul de interesante:

joi, 1 octombrie 2009

Declaratia zilei: Marius Postelnicescu



„Vor scandal? Le dăm noi scandal în toată regula!”

„Eu voi rămâne în acest birou, indiferent dacă unii nu vor, pentru că P.N.L. Piteşti înseamnă o treime din P.N.L. Argeş şi, dacă dispare P.N.L. Piteşti, poate dispărea P.N.L. Argeş. Vreau însă să spun că cei de la Bucureşti, care au dat decizia aceasta, vor răspunde direct de rezultatele de la campania prezidenţială. Noi ne vom ocupa în continuare pentru a-l sprijini pe Crin. În privinţa celor care vor să obţină funcţii pe nedrept în această organizaţie, vom veni noi în curând cu date concrete, ca să vedeţi ce vor şi ce fac. Dacă vor scandal, le dăm scandal în toată regula!

Sursa: Argesul

Mie imi suna a instigare la scandal in interiorul partidului... Voua?

Adrian Miutescu nu mai este presedinte PNL Arges

Miutescu, debarcat de la sefia P.N.L. Arges




Impotriva deciziei de la centru, Adrian Miutescu se da inca presedinte al PNL Arges!


Conform deciziei COA, Biroul care m-a exclus din PNL a fost ales nestatutar. Ceea ce inseamna ca deciziile luate de acest Birou au fost nestatutare. In consecinta, sunt inca membru PNL...