duminică, 21 iunie 2009

Sa traiti bine, domnilor profesori! Daca aveti cu ce...

Profesorii care participa la BAC vor fi platiti cu 50% mai putin decat anul trecut.
Si de ce nu? Merita! Pai daca scot "tampiti" pe banda rulanta! Adica ce ne trebuie noua sa stim despre Pitagora, Stefan cel Mare, despre logaritmi sau paranteze patrate? Cu ce ne ajuta pe noi sa stim ca masivul muntos Kilimanjaro are o inaltime de 5.895 m? Tara ne vrea oricum ospatari si tinichigii; cu ce ne ajuta atata matematica, literatura si istorie? Daca raspunsul este Pentru cultura generala, tin sa va anunt ca exista gogalul... Punct com, punct ro... Tot pe google am gasit si bancul urmator, ce mi se pare ca se potriveste perfect contextului. Deci...

"Un pusti vine revoltat de la scoala si ii spune tatalui sau ca acolo il pun sa invete numai aberatii. Tatal l ntreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai la istorie ne pune sa memoram niste ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cica sunt importanti!
- Altceva...
- Pai la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii "Scurburii", Strmtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma intraba careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mana, ea te intreaba ce inaltime are vrful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma intorc sa-i spun...
- Da, da' pna te ntorci tu sa-i spui ca are 8848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!"

Domnilor profesori, de ce va mai chinuiti? Introduceti in programa scolara materia "Google" si totul se va rezolva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu