vineri, 3 septembrie 2010

Scrisoare deschisa catre membri PNL Pitesti

Stimata colega liberala,

Stimate coleg liberal,


Prin acesta scrisoare dorim sa-ti transmitem un mesaj alaturi de salutul nostru, al noii echipe PNL Pitesti care si-a propus sa readuca la justa ei valoare morala si sociala, vocea, imaginea si constiinta marii familii liberale renascuta in leaganul Liberalismului Romanesc.

Daca te intrebi de ce iti adresam acest mesaj acum, in afara oricarei campanii electorale, vom raspunde ca noi consideram acest moment de o importanta capitala pentru viitorul nostru. Si asta pentru ca poate niciodata nu a fost nevoie mai mult ca acum ca principiile politice, sociale si economice liberale sa fie reafirmate, aplicate si sustinute, prin coeziunea si taria organizatiilor liberale, asa cum este si a noastra, a pitestenilor.

Puterea exemplului pe care dorim sa il aratam chemandu-te alaturi de noi pentru a munci impreuna la reconstructia credintei romanilor in Partidul National Liberal, vrem sa se alature vocii puternice pe care acest contingent de oameni liberi trebuie sa o faca auzita in constiinta intregii natiuni.

Lipsa de raspundere a guvernantilor, risipa banilor publici in folosul clientelei politice, absenta oricaror masuri de stopare a crizei economice si caderea in derizoriu a sistemului valorilor morale, nationale si sociale, ne obliga sa luam atitudine pentru a opri catastrofa in care am fost aruncati. Minciuna, sfidarea si hotia, consacrate ca principii, ne conduc pe toti in umbra saraciei si deznadejdii.

Vino alaturi de noi, cu constiinta curata ca te vei alatura ideiilor generoase si oneste ale inaintasilor Bratieni.

Seismul moral si criza valorilor, ca o consecinta trista a caderii economice si a iresponsabilitatii celor ce ne conduc destinele, ne-a sters parca din constiinta civica prezenta unei dimensiuni pe care nu trebuie sa o uitam nici o clipa, aceea a drepturilor individuale.

Trebuie sa reamintim tuturor ca valorile national liberale, principiile social - economice si morale promovate de noi sustin si garanteaza dreptul tuturor cetatenilor la o viata libera, la proprietate si libera initiativa, la demnitate si siguranta sociala.

Te chemam alaturi de noi pentru a forma o echipa mare, puternica, unita si eficienta, in care fiecare voce sa fie importanta, in ansamblul discursului liberal.

Te asteptam in fiecare zi la sediul Organizatiei Municipale Pitesti si vom adauga impreuna cu fiecare vizita o noua caramida la edificiul comun pe care dorim sa-l edificam; o Romanie puternica si prospera.

Daca doresti sa ne impartasesti ideile tale, te asteptam la sedintele in plen, din fiecare marti, incepand cu ora 18:30, alaturi de membrii din conducerea PNL Pitesti care semneaza aceasta invitatie:

RADU, ALEXANDRU, LUCIAN, FLORIN, VASILE, ELENA, DOINITA, MIHAI, SIMONA, MARUTA, MIHAI, DANIEL, CATALIN, LUMINITA, LIVIU, MIHAI, ADRIAN, GINA, MARIAN, NARCIS, DUMITRU, MIHAELA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu