vineri, 19 iunie 2009

Marius Postelnicescu se vrea singur in partid


Se para ca, dupa parerea domnului presedinte Postelnicescu, singurul om cu valoare din PNL este chiar dansul. Conform calculelor sale, nimeni nu a muncit in campania electorala pentru europarlamentare. Nici Radu Perianu, nici Narcis Sofianu si nici primarii Dorin Barbuceanu si Calin Andrei. Si nici deputatul Andrei Gerea. Ceea ce presedintele PNL Pitesti nu a invatat pana acum e faptul ca politica se face pe voturi si pe rezultate. Haideti sa aruncam o privire asupra procentelor obtinute la alegerile europarlamentare:

PNL Pitesti (acolo unde e presedinte Marius Postelnicescu) – 14,10%

PNL Campulung (“acasa” la Calin Andrei) – 17,94%

PNL Curtea de Arges – 15,14%

PNL Costesti – 16,09%

PNL Mioveni – 8,47%

PNL Stefanesti – 9,44%

Colegiul deputatului Andrei Gerea – 14,25%

Colegiul senatorului Mircea Diaconu – 14,72%

PNL Arges – 12,56%

Deci, domnule Postelnicescu, se pare ca v-au “batut” organizatii precum Campulung (il mai criticati pe primarul Calin Andrei?), Curtea de Arges, Costesti, dar ati reusit, cu brio, sa devansati Mioveniul si Stefanestiul. Felicitari! Vedeti, deputatul Andrei Gerea (care v-a “atacat” cu telefoane pentru ca l-ati criticat in ziare) a reusit sa va depaseasca pe colegiul pe care il reprezinta in Parlament. La fel si senatorul Mircea Diaconu, pe colegiul dansului. Ca sa nu mai vorbim despre organizatii comunale precum Babana, Bughea de Sus si Bughea de Jos, Corbi, Cotmeana, Leresti, Mozaceni, Poiana Lacului, Schitu Golesti, Stolnici, Valea Iasului sau Vedea…

Ati uitat, in schimb, sa-l criticati pe domnul presedinte Miutescu pentru scorul obtinut si, mai ales, ati uitat sa va faceti autocritica. Oare rezultatul acesta nu se datoreaza si faptului ca dumneavoastra ati fost seful de campanie al PNL Arges? Ma intreb care ar fi fost rezultatul PNL Pitesti daca ati fi condus, asa cum ar fi trebuit, campania locala, la Pitesti.

Domnule presedinte Marius Postelnicescu, astept cu nerabdare curatenia pe care ati promis-o in interiorul partidului. Va fi curatenia de vara, toamna, iarna sau de primavera? Colectia anului acesta sau a anului viitor? Astept…


PS: Spuneati ca deputatul Andrei Gerea nu a facut nimic pe colegiu. Urmariti videoclipul realizat in urma unei actiuni de success in cartierul Gavana (stiti, e in orasul Pitesti). E una din mandriile mele, pentru ca idea unei astfel de actiuni ne-a venit noua, tinerilor de la cabinetul parlamentar al deputatului Gerea. Deci, atunci cand spuneti ca nu a muncit Andrei Gerea, spuneti ca nu am muncit nici eu si nici colegii mei. Ceea ce, va asigur eu, nu e deloc adevarat!

3 comentarii:

  1. Vai tu Mariusica dar ce fioros mai esti...imi cad chiloteii de pe mine cand te vad ca esti asa autoritar...si ce poza frumoasa ai !
    In campanie nu prea te-am vazut, am inteles ca acum esti mare vicepresedinte la judet si nu te incurci tu cu scursurile de la pitesti.
    Mariusica ai inchis definitiv apele ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa recunosc ca poza lui Postelnicescu este perfecta si reala (cu toate ca si un vitel se potrivea). Cati pleci ? Nu intelegi ca nu ai ce cauta in functia in care te-a pus Orban ? Mars

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit am vazut si eu pentru ce articol te-au exclus din PNL. Vreau sa spun ca in calitate de simpatizant si votant PNL mi se pare penibil sa compari 14,1 % cu 14,7 % (ma rog, nu sunt convins ca am scris procentele reale, dar asta e ideea). Daca undeva s-ar fi obtinut 40 %, iar intr-alta parte 15 %, atunci chiar ca se punea un semn de intrebare. Dar asa, totul e doar meschinarie ! Puneti mana si fiti solidari, altfel electoratul o sa va penalizeze rau !

    RăspundețiȘtergere