sâmbătă, 25 iulie 2009

"Aşa se fac de râs liberalii!" Doar unii, zic eu...

În vremuri în care, ca partid de opoziţie, ar trebui să câştige popularitate la greu, profitând de stângăciile, gafele şi ipocriziile guvernanţilor de la PD-L şi PSD, PNL îşi dă singur cu stângul în dreptul. Uitaţi-vă la ce „comedii“ se pretează aşa-zişii liberali din Argeş! Excluderea din partid a unui tânăr pentru comentariile critice pe care le-a formulat la adresa lui Marius Postelnicescu este un demers pur şi simplu penibil.
Adrian Miuţescu, Postelnicescu şi alţi conducători ai partidului s-au adunat în şedinţă, la ceas de seară, şi l-au "executat", democratic, pe Mihai Petre, „denigratorul“. L-au dat afară din PNL. S-au lepădat de el ca de-o măsea stricată. De ce? Pentru că cei doi nu suportă critica şi ironia, pentru că se consi-deră victime ale unor scenarii care există doar în mintea lor şi pentru că Petre este consilierul lui Andrei Gerea.
Oameni maturi, ca vârstă, Adrian Miuţescu şi Marius Postelnicescu văd „bombe“ şi „grenade“ peste tot. Din câte-am constatat, atât unul, cât şi celălalt, au impresia că o lume întreagă complotează pentru a-i lăsa fără putere în partid. Este o obsesie care dovedeşte că nu sunt şi nu vor fi niciodată lideri în adevăratul sens al cuvântului. Vor rămâne provinciali în ale politicii, fără a reuşi să-şi depăşească propriile limite.
Să te superi pentru că un tânăr din partid şi-a postat pe blogul personal o opinie este jenant pentru Miuţescu şi Postelnicescu. Trag concluzia că celor doi le lipseşte simţul ridicolului. Din cauza atitudinii acestora, PNL Argeş a ajuns să semene a curcă plouată, de care râde, cu gura până la urechi, toată lumea. Cu ranchiună şi cu suspiciuni care frizează patologicul, în PNL Argeş nu se poate construi nimic durabil.
"Marea curăţenie“ din partid promisă de Marius Postelnicescu a început în „trombă“: opinia a devenit delict în PNL Argeş şi este sancţionată. Ridicol, de trei ori ridicol! În loc să-i pună la punct pe adevăraţii vinovaţi pentru eşecurile electorale ale partidului, Miuţescu şi Postelnicescu pedepsesc un tânăr care a avut o părere. Tu, ca electorat, vrei ca, la alegeri, să le dai peste „bot“ pedeliştilor şi pesediştilor. Pentru că merită. Te-au dezgustat. Poate că îţi place şi de Crin Antonescu. L-ai vota. Ca argeşean, ştii, însă, de Miuţescu şi de Postelnicescu şi zău de-ţi mai vine să-i votezi pe liberali. Nu mai votezi pe nimeni! Stai acasă şi-ţi vezi de-ale tale!

Sursa TOP
Un editorial de Mihai Paul Codunas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu