marți, 5 ianuarie 2010

Faceti ce zice Boureanu, nu ce face Boureanu...

Dupa ce le-a propus tuturor parlamentarilor de Arges sa renunte la salariu pe timpul campaniei electorale, Boureanu s-a dus glont la ghiseul de la Camera Deputatilor si si-a incasat leafa.

"Eu, maine, voi depune la Camera Deputatilor o cerere de concediu fara plata pe perioada campaniei electorale, incepand cu data de 23 octombrie. Am sa adresez rugamintea aceasta si celorlalti doi colegi PDL de Arges – Sorin Buta si Sorin Pandele. Si adresez invitatia tuturor parlamentarilor de Arges, poate vom reusi noi, Argesul, sa dam un exemplu la nivel national si sunt convins ca vor fi multi care vor urma acest exemplu. Pana la urma avem ocazia sa aratam ca facem si ce spune popa, si ce face popa” Bitpress.ro

Numai ca Boureanu nu e popa si... s-a "spurcat" la 3 112 lei - indemnizatia pe luna in care s-a desfasurat campania electorala. La care s-au adaugat 68 de lei pentru telefonul mobil (decontat de Camera Deputatilor), 2 470 lei decontati pentru materiale pentru intretinerea biroului parlamentar si 7 467 lei pentru salariile personalului biroului parlamentar. In total 13 117 lei. Adica 131 170 000 lei vechi. (Sursa TOP)

Fara comentarii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu