marți, 3 august 2010

Viitura PDL



In urma sedintei lunare desfasurate la Baile Herculane, Tineretul National Liberal a observat inca o data faptul ca guvernarea lui Traian Basescu si a Elenei Udrea este o suma de vorbe nefondate, ce nu se regasesc in reformele pe care statul roman le necesita. Situatia dezastruoasa a statiunii Baile Herculane si a statiunilor turistice din Romania in general, ne fac sa intelegem necesitatea reorganizarii si structurarii obiectivelor turistice care apoi pot ele insele deveni un brand, o imagine a Romaniei.

Avem brand, dar acesta este gol de continutul ce trebuie sa il promoveze. Un logo furat se doreste a fi imaginea turistica a Romaniei. Tineretul National Liberal isi arata ingrijorarea cu privire la modul in care acest guvern falimentar intelege a aborda reinvigorarea turismului din tara noastra. Turistii vor veni in Romania pentru serviciile bune ce le putem oferi si nu pentru ruinele unui batran nume ce astazi sta sa se prabuseasca.

PD-L demonstreaza in fiecare zi ca partid de guvernamant, ca nu este in stare sa reprezinte interesele romanilor, ci doar a camarilei de partid. In incercarea sa de a defini o buna guvernare, cabinetul Basescu – Boc – Udrea, a reusit sa distruga si ultimele sperante ale romanilor in statul democratic de drept.

Dupa ce au reusit sa le scada salariile medicilor si profesorilor, dupa ce au reusit sa creasca TVA-ul, se pare ca urmatorul pas este batjocorirea culturii si patrimoniului romanesc.

Saptamana aceasta, la Shanghai, Ministerul Turismului nu a binevoit sa arboreze steagul rosu – galben si albastru al Romaniei, ci un simbol furat de la o firma de salubrizare din Europa. Nu avem pretentia de la Elena Udrea sa ii invite pe straini pe urmele lui Brancusi, Eliade sau Enescu, dar am avea totusi pretentia de a nu mai lega numele Romaniei de tertipuri ieftine si mercantile, menite a umple buzunarele clientelei pdl-iste.

Tineretul National Liberal isi exprima ingrijorarea profunda fata de aceasta politica de deningrare a spiritului national. Avand pe umeri istoria inaintasilor liberali care au facut din Romania un centru cultural al Europei, ne permitem pe aceasta cale sa ii invitam pe actualii guvernanti sa intelega ca arta guvernarii nu echivaleaza cu arta furtului, a spagii sau a ilegalitatilor.

Guvernarea PDL se prezinta astazi precum viitura ce a inundat si saracit Romania. Guvernarea PDL reuseste sa darame tot ceea ce romanii si-au construit in viata lor, privandu-i de proiectele lor, de o viata decenta si de un trai european, dar aducand Romania in noroiul lumii a treia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu