luni, 28 februarie 2011

Alegeri la TNL Mioveni

Duminica, 27 februarie, a avut loc conferinta de alegeri a organizatiei TNL Mioveni. Cu aceasta ocazie, reprezentantii organizatiei locale au ales in mod statutar presedintele si biroul de conducere al TNL Mioveni. La eveniment au participat responsabilul zonal Valerian Jinga, o parte din conducerea judeteana de tineret, dar si invitati din alte organizatii de tineret din judet. Conferinta a fost condusa de Lucian Ionescu, presedintele TNL Arges, si de Sorin Falfanescu, vicepresedinte al TNL Arges dar si responsabil din partea biroului judetean de tineret de organizatia din Mioveni.

Membrii participanti la Conferinta de alegeri a TNL Mioveni l-au ales in calitate de presedinte al organizatiei pe Catalin Stoicescu. Echipa condusa de acesta a mai fost completata de vicepresedintii Razvan Savu si Bogdan Corbescu si de membrii Petrisor Ancuta, Madalin Mitoi, Madalin Deleanu, Adrian Deaconu, Sergiu Nicolescu, Stoicescu Eliza si Cristea Valentin, acestia doi din urma fiind supleanti.

In perioada urmatoare vor avea loc alegeri in cadrul tuturor organizatiilor TNL din Arges. Astfel, in urmatoarea luna vor fi alegeri in principalele organizatii: Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Topoloveni si Costesti. Acestea vor fi urmate de alegeri in restul organizatiilor. In luna aprilie va avea loc Conferinta Nationala de Alegeri a TNL Romania urmata de Conferinta Teritoriala a TNL Arges, ce se va desfasura cel mai probabil in luna mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu