joi, 10 februarie 2011

Gala premiilor TNL, editia a VI-a

Sambata, 12 februarie, incepand cu orele 17, la Palatul Parlamentului va avea loc editia a VI-a a Galei Premiilor TNL. Evenimentul anual are ca scop premierea celor mai merituosi dintre tinerii liberali, a principalelor proiecte realizate de ei, precum si a principalilor sustinatori ai TNL. Evenimentul este unic in cadrul organizatiilor politice de tineret din tara. La aceasta editie, unde vor participa peste 100 de membri ai organizatiei judetene Arges, se vor sarbatorii 135 de ani de la fondarea Tineretului National Liberal. Alaturi de presedintele TNL si presedintele PNL Romania si-a anuntat prezenta si Ivo Cifichkly, presedintele NDSV (organizatia de tineret liberala din Bulgaria), dar si seniori ai Partidului National Liberal. Pentru acestia din urma, organizatia de tineret a pregatit si un premiu – “Mereu tanar - pentru seniorii care au avut functii in TNL”.

La editia de anul trecut, TNL Arges s-a numarat printre castigatorii Galei, obtinand premiu pentru “Cea mai buna actiune de campanie” – Pune mana si voteaza, aceeasi actiune fiind nominalizata si la “Cel mai bun material de campanie”.

Seara se ve incheia, ca de obicei, cu o petrecere intr-un club din Bucuresti, unde tinerii vor avea ocazia sa se distreze alaturi de seniorii partidului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu