marți, 14 iulie 2009

Castrati-ma, castrati-ma sau daca nu... macar excludeti-ma!

Aflu de pe net si de pe surse ca vor sa ma dea afara din partid. Cum cine? Postelnicescu si ai lui (a se citi Alex Stan, logodnicul Ralucai Miutescu). Cica, in sedinta de ieri a Biroului Permanent Local al PNL Pitesti, Alex ar fi propus sanctionarea mea sau chiar excluderea mea din PNL. Ma simt magulit ca am ajuns o asa persoana importanta si, mai ales, imi dau seama ca blogul meu e din ce in ce mai citit. Se pare ca pe Alex l-a suparat ca am avut nesimtirea sa scriu despre sora lui. Iar domnul presedinte Postelnicescu s-a atacat ca i-am atras atentia ca nu e singurul membru din PNL care munceste! Si ca mai si greseste... In fine, TanarLiberal supara.
Una peste alta, astept cu mare interes "citatia" la sedinta unde voi fi tras de urechi sau exclus din partid. Asta daca e adevarat ce am auzit... Am pregatite cateva surprize!

Mesajul meu pentru contestatarii mei e urmatorul:


11 comentarii:

  1. Unde trebuie sa semnam pentru excluderea ta din partid si eventual a urmatorilor membri PNL adevarati si asa putini ramasi daca nu putini au fost de la inceput? Nu de alta, dar sa fie treaba treaba ca si asa vad ca nu prea avem noi de a face cu chestii de genul recunoasterea adevarului, asumarea consecintelor faptelor noastre si lista poate continua, ci mai de graba cu adunarea de acoliti, ca sa nu zic agarici, fuga de responsabilitate si invinuirea cui nu trebuie, adica inflacarata cautare a unui tap ispasitor ca e oricum vreme de criza si altceva mai bun nu avem de facut. A se retine ca nu este postat de Mihai. Asta pentru ca sunt multi cei care gandesc ca el, dar inca nu au curajul sa o spuna. Si pentru ca noi il "sustinem" pana la capat ne-am gandit sa va "ajutam" ca si asa nu-l meritati. E chiar pacat sa se iroseasca...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stan cel mic si roz musca? Si cine a dat comanda? Sho pe el!? Asa e cand rock-erul de alta data (cand aveai plete aveam mai mult respect pt tine) se transforma in catelusul roz de acum, aflat la comanda unora... Mai ai vreun pic de respect, Stane?

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar pana aici s-a ajuns cu "razboiul" dintre Gerea si Miutescu? Sa sufere tinerii dopar pentru ca sunt angajati la unul sau la celalalt... Ce nu pot intelege e cum tocmai un tanar sa ceara excluderea altui tanar... Rusine, domnule Postelnicescu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu propun sa excludem pe toti cei care vorbesc, scriu sau pur si simplu gandesc fara sa aiba aprobarea "adevaratilor" liberali, "a oamenilor corecti si impartiali".
    Sa ii dam afara pe toti cei care au muncit pentru partid inca de cand sunt membri si pe care o functie nu i-a schimbat,pe cei care au avut tupeul sa nu joace asa cum au cantat liberalii corecti si impartiali, pe cei care au asteptat in fata sediului de atatea ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Francu Bogdan - Galati14 iulie 2009 la 07:29

    Lumea ne acuza ca mereu furam, ca nu suntem buni si plagiem, dragi colegi nu mai fiti visatori suntem decat oameni normali nu infractori ca niste elevi cuminti exersam ce in jur vedem aplicam.

    Postelnicescu fura, colegi de echipa ai lui fura, pe oriunde pe la partid lumea te fura, cand pierdem la Europarlamentare nu a fost vina lor (a lui miutescu) a fost furaciune iară.

    Pentru furat avem multe expresi si in partid multi profesori iti dau lecti.
    Ma uit injur consilieri fura, secretara de la partid te arde in gluma, iti iei nevasta buna la nunta ti-o fura asta e traditi fara nici o gluma,

    La toti ne place sa furam daca iesim in functie spunem ca ne descurcam, noi spaga nu luam e traditie cine e bun e prost e definitie.

    Facem tot sa ne fie noua bine de asta nu am incredere deloc in nimeni, de asta importam in partid toate naspeturile, si excludem toate valorile, ca pe nimeni nu deranjeaza falsurile, asa ca exersez nu vreau sa raman in urma te rog domnule Miutescu nu imi lasa sume mari la indemana am nevoie de ajutor specilizat domnule Presedinte Postelnicescu fac ce m-ati invatat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine este Domne` acest Stan Alexandru? acest "putoi" care ieri avea plete si vroia sa isi taie venele prin spatele liceului Bratianu, care se imbata de nu mai stia de el si tragea chiulul de la scoala cu duiumu, sa se ridica azi cu pretenti, oamenii de nimic care peste noapte au functii, cum poti domne sa ai tupeul sa sanctionezi un om si sa mai si ceri excluderea lui din partid, un om care a muncit de 1000 de ori mai mult ca tine, TU "marioneta" indirecta a lui Miutescu si directa a lui Raluca Miutescu, tu care nu reprezinti nimic pentru PNL, ce ai construit tu de cand esti in partidul asta, - NIMIC - daca pleaca miutescu pleci si tu ..., tu care faci bani cu PNL-ul si ne bagi noua pe gat tot felul de oferte de materiale promotionale pentru campanie, cica tricouri si brichete la un pret extraordinar, extraordinar de mare iar castigul il imparti cu aia care conduc in momentul asta partidul... cum poti sa ai un tupeu asa fantastic. Sa iti fie rusine ! Aveai mai mult respect inainte sa cunoasti Fam. Miutescu ....

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Postelnicescu, uitati cand ne rugati sa venim la sedintele dumneavoastra acum cativa ani, cand partidul pentru dumneavoastra era ceva nou? Uitati cand veneati si ne rugati pe terasa la zingo sa venim la actiuni sa fim cati mai multi? Mi sa luat de palavrageala dumneavoastra la seniori, ne criticati pe noi tinerii si la noi tinerii ii criticati pe ei. Domnule Postelnicescu pe dumneavoastra functiile acestea v-au schimbat mult domne, acum cereti excluderea oameniilor... ce? nu mai aveti nevoie de noi? sau pentru ca nu mergem cu VOI... eu unu nu am cum sa merg mai departe cu un om INCAPABIL de functia lui. Prefer sa nu va mai onorez cu prezenta. "Indiferenta doare cel mai tare" Domnule postelnicescu doar atat va mai zic ... nu uitati ca orice cal ajunge GLOABA...

    RăspundețiȘtergere
  8. Avem cumva prea multi oameni la PNL Pitesti, domnule Postelnicescu? Pana acum 3 ani cand erati un membru PNL care incerca sa se remarce va priveam cu respect, dupa ascensiunea dvs la Directa Apelor va priveam cu indiferenta(am crezut tot timpul ca erau altii mai buni decat dvs), acum insa va privesc ca cel mai mare rau de la PNL Pitesti.Va tineti disperat cu mainile de un scaun,dar haideti sa va spun ceva...de ce fugi in viata de aia nu scapi! Sunteti la final de cariera politica, ar fi bine sa va impacati cu ideea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Marius Postelnicescu.....luceafarul din Mosoaia ...sau mai nou...sageata bleaga a partidului!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu propun sa ii dam afara pe toti cei care au lucrat in campanie la Gerea, poate asa se linistesc si ei (Miutescu & company)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Liberalu, eu propun sa dam afara din partid pe toti cei care muncesc. Poate asa se linistesc si ei si lasa partidul pe mana cui ""trebuie". Ne e mai bine asa?

    RăspundețiȘtergere