joi, 23 iulie 2009

TanarLiberal exclus

Contrar asteptarilor mele, Biroul Permanent Teritorial al PNL Arges a hotarat excluderea mea din PNL. Hotarare pe care o voi contesta la Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL Arges si, daca va fi cazul, la COA national.
Acum cateva referiri la sedinta BPT la care am participat astazi... Totul a decurs normal (cu chichite statutare, controverse etc etc) pana in momentul in care domnul Miutescu a afirmat ca eu nu sunt suficient de destept incat sa concep ceea ce am scris si l-a acuzat pe domnul deputat Andrei Gerea ca ar fi in spatele a tot ce s-a scris si s-a afirmat pe blog. Domnule Miutescu, credeti-ma, domnul Gerea nu are nici o implicatie! Dansul are ceea ce dumneavoastra va lipseste cel mai mult: cojones. Si daca are o lupta de purtat, o va purta singur, cu armele sale; nu va folosi intermediari si terte persoane...
Poate ca m-ati exclus astazi, dar calitatea de liberal nu mi-o veti putea lua niciodata! Eu sunt acum liberal in afara PNL-ului, pe cand in PNL sunt atatia care nu se pot lauda ca sunt liberali!
Ne vedem in curand!

3 comentarii:

  1. Bai voi sunteti liberali?
    daca ati fi, ati termina odata cu scandalul asta care face rau PNL-ului

    RăspundețiȘtergere
  2. ce porcarie....ce porci..... sunt din rasele crescute prin tomberoanele din Curtea de Arges si Mosoaia!

    RăspundețiȘtergere