joi, 26 noiembrie 2009

Mircea Diaconu - posibil ministru al culturii, cultelor si patrimoniului?

Sutu.ro anunta un posibil guvern, dupa castigarea alegerilor de catre Mircea Geoana. Pe langa numele multor politicieni consacrati in politica romaneasca (Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Relu Fenechiu de la PNL sau Dan Nica, Victor Ponta, lie Sarbu de la PSD), la Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului este stipulat numele senatorului presedinte interimar al PNL Arges Mircea Diaconu. Posibila numire a senatorului de Arges la conducerea unui minister este un semn ca PNL Arges incepe sa conteze in economia politicii romanesti.

24 de comentarii:

  1. Nu am gasit un blog al actorurlui Mircea Diaconu si de aceea postez aici ceea ce am sa-i transmit.

    D-nule Mircea Diaconu, sunteti un actor de axceptie al nostru, al romanilor. Mi-ati incantat tineretea cu filmele dvs. alaturi de alti mostrii sacrii ai filmului romanesc, Ilarion Ciobanu, Ion Iuliu Moldovan, Toma Caragiu si altii. Nu inteleg atitudinea dvs. de a va alatura celor ce au intinat Revolutia Romana, celor ce au inselat asteptarile romanilor, celor ce aztazi vor sa reinvie spiritul comunist. Ati fost in Piata Univeritatii in 13-15 Iunie 1990. Ati fost martorul, daca nu cumva si victima acelei nenorociri produsa de minerii pacaliti si adusi in Bucuresti de Ion Iliescu si cei aserviti lui. Cum puteti astazi sa fiti alaturi de acesti oameni. Va calcati in picioare convingerile de libertate ? Nu puteti sa ma convingeti in vecii vecilor ca PDS-ul s- reformat atata timp cat in randurile ui sunt inregimentati indivizi de teapa lui Ion Iliescu, Adrian Nastase, Radu Mazare, rebenciuc. Nu sunt un sustinator fervent al lui Traian Basescu si cu atat mai putin al PD-L insa nu ma pot impaca cu ideea ca aceasta alianta PSD+PNL pe care si dvs. o girati va instaura in Romania NEOCOMUNISMUL. Asta este convingerea mea si sper ca sa tineti totusi cont de ea. Va multumesc.

    Un admirator al ACTORULUI Mircea Diaconu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ps. Sa transmis complet gresit. Este vorba de Hrebenciuc si nici decum de actorul Rebenciuc.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce sinteti asa de nervos d-le Diaconescu?Am urmarit cu placere la tvri serialul Adio Europa;sa fiu sincer v-am regasit in scenariu pe scena Antenei si mi-ati provocat o sila imensa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ps.Scuze pt.eroarea cu numele,restul ramine asa cum am spus.

    RăspundețiȘtergere
  5. As dori sa-l intreb cand doarme,cand mananca,nu-i este foame ca tot timpul il vad la antene,sau realitatea,intreaga dupa amiaza pana noaptea tarziu se muta din studio in studio....spera la vre-o functie dupa alegeri????eu cred ca da,jenant

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati fost dragut in seara asta!Vecinul dv. Mazare v-a devenit prieten?V-am vazut pe ecranele Antenei si Realitatii in ultima vreme, si am ramas stupefiata de decaderea morala de care ati dat dovada,cel putin prin prezenta dv.acolo,ca sa nu mai spun si de nivelul prestatiei!Ceea ce ma bucura este ca in aceasta perioada critica pt.istoria Romaniei,au cazut mastile!!!!Nimic nu va va mai spala dupa 6 dec.,indiferent de cine va fi presedinte!Pacat...O fosta admiratoare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu sint scirbita...insa de tine si de prietenul tau Dinescu!Chiar nu va este jena de prestatia dv.?De unde atita ipocrisie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Mircea.Sunt Nicoleta Vatafu din Tulcea[fosta Dumitrache]Am fost colegi de liceu.Tatal tau care sper ca este sanatos ne vizita la Tulcea pe mine si pe Nuti Ciumacencu [fosta Lazar]Ma bucur ca activezi in parlamentul tarii si ca incerci sa faci fata tuturor nelegiuirilor pe care poporul trebuie sa le indure.Noi cei multi incercam sa traim viata cu iubire si umor.Iubire sa putem intelege si umor sa putem indura. Transmit familiei tale toata consideratia mea.Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti.Nicoleta Vatafu

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Mircea Diaconu, va felicit! Va felicit ptr ce sunteti, ptr cine sunteti. Va urmaresc aparitiile tv cu mare interes si consider ca daca Romania ar avea cateva milioane de oameni ca dvs, am fi fost de mult in varful tarilor. Pentru mine sunteti un roman adevarat si un om de exceptie. V-as vota oricand ca Presedinte PNL sau al Romaniei. Alex Popescu, un Liberal.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Mircea Diaconu, va multumesc ca spuneti ceea ce spuneti in acesti ani grei pentru acest popor.Va urmaresc constant asa cum urmaresc constant de peste 20 de ani ce se intampla in tara in care traiesc alaturi de dvs.M- am hotarat destul de greu sa va scriu pentru inceput cateva ganduri, dar faptele din aceasta tara nu ma lasa indiferent.Pentru inceput va transmit un singur gand:sper sa strangeti in jurul dvs oameni cu gandirea asemanatoare cu a dvs in asa fel incat sa schimbam ceva.Acesti oameni exista sunt peste tot , in toate functiile si domeniile ,numai ca le trebuie un catalizator care sa le scoata la suprafata gandurile si faptele bune, omenesti si de bine din inimile lor.Inimile romanilor pastreza inca sentimente curate pentru vremuri cand vor putea sa le etaleze fara a fi considerati ciudati.Am multe de spus dar pas cu pas se urca muntele,asa cum spune cineva mai destept ca mine.Incet, incet vom strange randurile si cand dusmanii acestui popor si neam vor spune ca l-au dat gata, ne vom ridica drepti si ne vom elibera.

    RăspundețiȘtergere
  11. Solutia de salvare a romaniei este: Eliminarea din structurile de conducere a TARII pe evrei si pe unguri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Traian Basescu este EVREU ? pe o lista cu evreii din structurile de conducere ale Romaniei, el apare in capul listei. Faptele sale de supunere oarba la directionarile date de evrei sunt perfect valabile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Invazia evreilor de ocupare a Romaniei este o metoda ne mai intalnita in Istorie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt consternata de ce vad ca face actuala putere pe zi ce trece,dar atata timp cat mai exista oameni cum sunteti Dvs.,simt ca mai ete o speranta ! Am 50 de ani si nu mi-au lipsit teatrele,abonamentele la opera (pana acum 15 ani)Mi-as dori sa ma mai pot duce,dar nu-mi pot permite nici sa-l trimit pe fiul meu ! Ramanem fara cultura pentru simplul motiv ca nu ne mai avem posibiltati si este un lucru extrem de trist ! culmea, este ca tineretul cu bani in loc sa se incarce spiritual,se duce prin cluburi! Eu imi doresc ca fiecare dintre noi sa poata avea acees la cultura; incep oare sa regret vremea de altadata ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Ca actor sunteti OK,in schimb ca politician sunteti penibil.

    RăspundețiȘtergere
  16. ma uit la realitatea si imi faci scarba prin discursul tau de parvenit al politicii,chiar ai orbul gainilor si nu-ti vezi crinul,daca tu esti liberal atunci mai bine in dictatura,tinjesti dupa putere,cind o sa aud ca ai si tu o solutie concreta sa iesim di marasmul in care ne gasim atunci o sa vin sa-mi cer scuze,dar unul ca tine nu are niciodata idei,trebuie mereu sa aiba un regizor si un scenarist,imi este mila de tine toata viata ta ai fost altul ai fost minuit,si acum esti mare liberal,ada-ti aminte si stai si socoteste daca nu era votul asa zis uninominal,nici nu intrati in parlament,oare de ce nu va mai voia populatia?,de buni ce ati fost.iti scriu si ti-am mai scris ca mai bine ramineai actor,nu esti omul cu singe in instalatie ca sa faci politica si atunci ramai doar un pudel care latra doar cind este in haita cu dulaii nu fac politica nu tin cu nici un partid dar daca tu esti liberal iliescu este zeul liberalismului s.victor iti scriu cu obida pentru ca te aprecieam ca actor si acum puti si tu

    RăspundețiȘtergere
  17. Diaconule esti un actor bun dar un om de cacat, oride cite ori apari la televiziunile naimite mi se face greata de tine; Nu stiu ce urmaresti cu porcariile pe care le debitezi dar sunt sigur ca incasezi bani si de la vintu si felix unde mereu i-ti curg balele, porcule ;

    RăspundețiȘtergere
  18. Mircea Diaconu este un om nemaipomenit,un om cum nu se mai gaseste pe pamant,eu sunt o fetita pe nume Tache Dana Gabriela,cu acest actor m-am intalnit la teatrul Nottara,el este si ramane aactorul meu preferat.Am doar 10ani si o luna.Imi amintesc si acum ca prima data,cand l-am vazut pentru prima oara in filmul Buletin de Bucuresti,dar apoi am mai continuat si cu alte filme cum ar fi:Casatorie cu repetitie,Tache,Intamplari cu Alexandra,Tache,Poker,Happy End,O vara cu Mara si Asfalt Tango.Reprezentati un om de mare valoare,un om romantic.Sa stiti ca erati un om foarte chipes,atunci cand erati tanar.Sa nu-l ascultati pe anonimul de mai sus care v-a jignit,facandu-va porc,om de cacat.Aceste replici injurioase nu ar trebui sa se posteze.Sa fiti sigur ca va plac in continuare,iar eu sunt nascuta pe 22decembrie,iar dv. pe 24decembrie.Eu sunt zodia capricorn,ca si dumneavoastra.Sa stiti ca il DETEST pe anonimul acela!FELICIARI,domnule Diaconu!!!Aveti o nepotica de un an si jumatate!!!Cu dragoste,admiratoarea dv.,Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  19. Aveti o micuta admiratoare,domnule Mircea Diaconu!Asa rar mai gasesti un copil de moda veche in ziua de astazi.Din cate se vede,Gabita este o fetita care vorbeste elevat si se bucura ca dv.aveti o nepotica.Imi place cum isi reaminteste primele clipe cand v-a vazut la televizor si imi mai place cum il ataca pe omul care v-a jignit.Sunteti un om de valoare si de aceea ii atrageti pana si pe cei mici.Am si eu o fetita de 8ani si este si ea incantata de dumneavoastra.Ar trebui sa o admire toata lumea pe aceasta fetita!Admiratoarea dv.,Delia

    RăspundețiȘtergere
  20. si eu am cautat un blog al d-l Mircea Diaconu. Nu l-am gasit si asemenea altora voi scrie aici pentru ca altfel nu stiu cum sa ii vorbesc direct acestui om de mare valoare.
    In primul rand, ii multumesc pentru prestatia de aseara intr-o dezbatere politica, cred ca la postul realitatea tv. sau pe antena 3, unde au fost invitati reprezentanti ai PD-L si ai actualei aliante a opozitiei.
    Desi ati fost atacat urat nu ati uitat sa raspundeti frumos! Oricum s-a remarcat de departe nivelul aproape indecent al celor de la PD-L pentru care ignoranta ridicata la nivel de competenta ii face demult extrem de ridicoli.
    Nu stiu ce sa zic, dar si in alte guvernari cei care reprezinta anumite partide sau guvernari, parca nu erau in halul acesta de, ... pur si simplu, ridicoli. Si, ceea ce este f curios este perseverenta intr-o atitudine vadit deranjatoare si ofensatoare fata de tot ce nu tine de politica PD-L care este neaparat reformatoare, progresista si, cel mai bun drum de urmat vreodata.
    D-nilor, de obicei, oamenii intelepti se mai indoaie, iau in calcul mai multe variante, niciodata nu manifesta atata autosuficienta sustin ca ceea ce zic ei si ce fac e cel mai bine, iar cei din opozitie sunt neaparat dusmani si neaparat ai poporului.
    Ceea ce vad pe ecrane, in reprezentantii PD_L sunt niste infantili- semeti, caraghiosi pana la culme, care nu au jena sa vorbeasca si sa raspunda oricum numai sa razbata prin decibeli.
    D-le M. Diaconu m-au impresionat cuvintele dvs. si m-am decis in urma pozitiei pe care ati avut-o sa particip miercuri in Piata Constitutiei la mitingul organizat impotriva guvernului falimentar BOC si sa fac tot posibilul sa sustin USL. Dvs. ati fost singurul care mi-a deschis mintea cu privire la alianta USL, pe care abia acum am inteles-o ca o alianta nu numai a doua partide, ci o alianta de larga respiratie, dorind inglobarea intereselor si aspiratiilor unor paturi cat mai largi din populatie care nu sunt de acord cu aventura guvernului acestuia.
    Incercati sa apareti mai des pe ecrane. Cine vorbeste din inima ajunge la inimile suparate si ofilite ale romanilor! va rog, d-le M. Diaconu, avem nevoie de elita intelectuala din care cu mare cinste faceti parte.

    RăspundețiȘtergere
  21. JUSTITIARULor primite ,de la politisti ,mi-au fost rupt dintii din gura,acum port dinti de fier,in urma lanturilor purtate timp de 81 de zile pe picia DE HUNEDOARA
    In urma batailre si pe maini si o bara de fier,LEGATA DE LANTURI ,mi sa rupt femurul am fost operat si mi sa pus o tija,mia cazut parul din cap,am probleme cu ficatul si cu stomacul,am suferinte fizice in ziua de azi,credeti ca este normal sa stai nevinovat la puscarie si nici un politist nici un procuror si nici un judecator sa nu fie arestdepsre-abuzurile-suferite-de-vili-rupa/ .Incredibil e ca s-a petrecut si ca se at? http://vilirupa.wordpress.com/2011/01/09/interviu-socant-petrec asemenea cazuri.Daca ar exista raspundere in magistratura oamenii ar fii mai atenti cand isi folosesc functia abuzand,condamnand oameni nevinovati .Daca legea ai apara atunci legea trebuie schimbata.Trebuie sa fie lege si pentru ei.E un pas important in eradicarea coruptiei .TEL 0721758747

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnule M. Diaconu, nu o sa va inteleg niciodata, v-am admirat ca actor foarte tare. De ce incercati sa fiti ceea ce nu puteti fi. Cred ca acest rolpe care-l jucati acum in politica nu face altceva decat sa darame toata simpatia si dragostea oamenilor acumulata de atatia ani.
    Dumneata esti un om bun, ai si o mecla de bonom, de taran sincer si de pus la inima, nu puteti fi rau, nici lichea ordinara, nici mojic, nici pervers ordinar asa cum o cere, eticheta de politician. oricat v-ati stradui acest rol va pune capac talentului dumneavoastra, nu-l puteti juca, pentru ca este impotriva principiilor dv. Nu va puteti preface ca sunteti o javra ordinara de politician pervers, pentru ca dumneavoastra sunteti un om cu o prea mare sensibilitate si bun simt, si nu faceti altceva decat sa fiti penibil. Va compatimesc. Ati luat o decizie proasta. Scopul poate sa fie nobil pana la urma, dar butoiul cu rahat in care v-ati bagat nu a fost o alegere prea buna. Sa ne traiti si sa ne bucurati. Sper sa va vina gandul cel bun. Sunteti oameni cu o prea mare sensibilitate si nu o sa reusiti sa va luptati cu barbarii ordinari fara constiinta. A incercat si V. Rebenciuc. Sunteti oameni eeducati si nu puteti sa locuiti intr-un cotet puturos in care se aud grohaituri permanent. Cu deosebit respect
    P. Zapodeanu

    RăspundețiȘtergere
  23. Diaconu asta este atat de naiv incat crede ca o sa primeasca un post de ministru.Are discursul si comportamentul taranului invidios si ranchiunos.Cred ca este si foarte prost.

    RăspundețiȘtergere
  24. @anonim30ian2012,de unde ai m-ai aparut si tu bei anonimule?ca vad ca acest forum nu duce lipsa de prosti,prosti da multi,iote ca nu a fost naiv deloc,chiar a primit postul de M al Culturii,pe care-l merita cu prisosinta!!!

    RăspundețiȘtergere