joi, 26 noiembrie 2009

Traian Basescu a lovit un copil


No comment!

7 comentarii:

  1. http://calinionescu1.wordpress.com/ se demonstreaza facatura

    RăspundețiȘtergere
  2. daca va uitati mai atent acest film este trucaj maxim si ma bucur k deja a aparut explicatia lui nu va lasati mituiti de mafiotii din PSD P-patriciu S-sorin ovidiu vantu D-dragnea liviu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e facatura deloc. Am privit atent filmuletul si e 100% real! Basescu e un bataus de copii! Eu nu il mai votez si a doua oara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bonus: analiza pe text

    http://mikapana.eu/basescu-batausul-analiza-pe-text/

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda,ce sa mai spunem...daca psd-ul a ajuns sa recurga la trucuri dintr-astea ieftine ca sa castige alegerile,atunci a ajuns rau.Se observa foarte clar k e un trucaj si in primul rand se poate observa fata copilului care rade dupa "asa zisul pumn" primit.Deci nu este decat o facatura care vine foarte bine acum pentru a-i strica imaginea lui basescu...dar fara sanse,..nu or sa reuseasca prin astfel de mijloace josnice...http://www.youtube.com/watch?v=lxrRVtgaO7I

    RăspundețiȘtergere
  6. Este o facatura! Nu va lasati pacaliti! Votati ce e mai bine pentru tara, Votati Basescu! Nu le permiteti celor care au vandut tara sa o mai faca inca 5 ani de acum inainte cu acordul nostru!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Emy, Loredana si cei 2 anonimi... cu cat va platesc cei de la PDL (ca de unde atata independenta la Basescu?) ca sa incercati sa demontati filmuletul in care primul bataus al tarii loveste un copil? V-ati gandit si voi cum ati reactiona daca cineva v-ar bate copilul? Eu nu sunt inca parinte, dar va pot garanta ca daca cineva ar lovi copilul meu, nu as putea sa privesc nepasator! Voi cum puteti face asta? Ori intrati in categoria oamenilor care cred ca "bataia e rupta din rai"? Oare cum va mai tine Dumnezeu pe lumea asta?

    RăspundețiȘtergere