vineri, 19 februarie 2010

Blogul meu, nominalizat la Gala premiilor TNL

Imediat dupa Congresul National al PNL, va avea loc Gala Premiilor TNL, prilej cu care tineretul liberal din intreaga tara va fi rasplatit pentru proiectele derulate in 2009. TNL Arges a depus opt candidaturi, pentru opt categorii de premii.

Prima candidatura ar fi pentru ,,Cea mai activa filiala”, tinerii liberali din Arges neratand punctarea niciunei sarbatori, de la Dragobete si pana la Focul lui Sumedru, dincolo de participarile la toate campaniile electorale.

O alta candidatura ar fi cea la categoria ,,Cel mai bun site web”, locul ocupat fiind deja cunoscut – locul 3, dupa Sibiu si Sectorul 3, potrivit numarul de accesari.

Pentru ,,Cea mai originala actiune de campanie” TNL Arges promoveaza proiectul ,,Pune mana si voteaza”. Acest proiect este vizat si pentru categoria ,,Cel mai bun material de campanie”. ,,Cel mai important eveniment local” este promovat ,,Focul lui Sumedru”, la care au participat in jur de 2.000 participanti. Andrei Mosteanu, preseintele Clubului Studentesc Liberal, candideaza la categoria ,,Cel mai activ tanar liberal”, iar Bogdan David, consilier local la Campulung, la categoria ,,Cel mai activ tanar in administratia locala”. Mihai Petre, consilierul deputatului Andrei Gerea, concureaza pentru ,,Cel mai bun blog”, Tanarliberal.blogspot.com facand valuri inclusiv in presa locala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu