joi, 4 februarie 2010

Ce asteptam noi de la tinerii politicieni?

Intotdeauna am crezut, si inca mai cred, ca tinerii politicieni sunt cei care vor schimba Romania in bine... Si o spun constient, fara limba de lemn sau stereotipisme. Dar, cand citesc articole de genul asta, parca ma apuca groaza... Si stau si ma intreb ce au cautat in Parlament tineri ca Radu Vasilica. Doar ca partidul sa se laude ca promoveaza tineri? Nu sunt multumit de "seniorii" care au prins radacini pe cate un scaun si refuza sa se ridice de acolo de frica sa nu ramana fara el. Dar sunt constient ca de la unii chiar avem ce invata. E si vorba aia romaneasca: "Cine nu are batrani, sa isi cumpere".
Si nu ii iau apararea lui Andrei Gerea doar pentru ca e seful meu. Ii iau apararea pentru ca el a inteles ce inseamna experienta unui om "uns cu toate alifiile". Pentru ca, de cele mai multe ori, a apreciat un sfat. Si pentru ca are ceea ce altii au aflat doar din carti (sau nici macar de acolo): bun-simt!
Si, pentru ca tot am adus aminte de bunul simt, va recomand sa cititi ce a scris astazi Sutu. Mie mi-a placut si sper sa va placa si voua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu